Pages


korg pernah mkn x ns goreng yg amat pedas, mengalahkan nasi grg cili padi?
haa... kejadian ni blaku smlm, bese la.. time pkul 8 pm perut kiteorg (aku+housemate aku) akan secara misteri menjadi lapar gilerr.. so, gerak la ke kedai mkn, nk mkn la..xkn nk shopping kot.
pegi la tmpt bese, order nasi grg belacan. sbb da lame xmkn ns grg belacan ni.hehe.. mintak la sup kosong satu. FYI, sup yg mkcik ni buat mmg pedas n sedap..hehehe. nsb foc jer. bile order da smpai, melantap la kiteorg ni.. rase sesudu, aishhh... pedas la plak.. xpe, mybe termakan lada kot.
mkn, mkn dan terus mkn, smpai bermandi peluh da muke aku ni, menahan pedas yg teramat. mmbr aku swap mknn ngan aku, sbb die tahan pedas. tp die mkn pn xabes.. haha...mmg pedas yg teramat nasi grg belacan makcik ni.. lpas ni, aku order ns putih+ayam msk kicap je..tu je yg xpedas.. lol

ROFL~




at 3:44 PM Posted by Katak Gergasi 0 Comments



Prematch between Real Madrid and AC Milan early tomorrow morning.
Kick off start at 2.45am at Santiago Barbenau stadium

Klik gambar utk besarkan
(sumber: goal.com)

    About Me

    My Photo
    Katak Gergasi
    ermm...seekor katak yang suke melompat dan xsuke melompat parti. oppss..silap ;p
    View my complete profile

    Followers