Pages

Wednesday, July 7, 2010 at 10:06 AM Posted by Katak Gergasi 3 Comments

salam to all..
sejak akhir2 ni asik bz ngan keje je.. ulang alik dari kota damansara ke bangi dan putrajaya..penat beb.. pape pn,berbaloi sbb suke keje2 luar ni. hehe. lagi2 bawak motor (pinjam member pnyer..hehe). Kenape ek ngan mentaliti rakyat malaysia ni.. pelik aku.. bawak kete pnyer la laju smpai lori boleh potong duk lane kanan skali..tekanan aku..nasib aku bwk motor, leh mencelah. tp skrg ni aku berhati2 sket ketika mencelah antara lori sbb takut seyh... sbb aku jd phobia bile tgk tayar lori lagi besar dari aku..hhahaha

Dan skrg ni dekat smgu kepale aku berdenyut2.. migrain kot.. nk mengadap pc lame2 pn xleh..makin berdenyut2..makin pening aku.. tahun lepas aku ade jmpe doktor, die ckp maybe da smpai mase kot (kawen). huhuuhu.. agak2 btol la ckp doktor tu..aku da nk kene kawen kot..haahaha

dan bile aku xleh tgk cahaya yg terang2 ni, bile nk tdo mesti mau keadaan gelap gulita..kalo ade yg bukak lampu mmg kompom aku akan terbangun dgn sndiri. so,ade la satu hari tu, ade la sorg mamat ni, time aku dok syok dpt tdo (mlm tu xlena tdo sbb xsedap bdn), tibe2 die bukak lampu. yela,aku tau la ko nk g keje, nk mekap2 dpn cermin, so aku xkisah la. dah siap2 die bersolek dan sume, dan terus bla g keje ngan lmpu masih terbuka. wtf!! bikin gua panas hati je, mau je aku cucuk tayar kete die ngan pisau..kasi pecah terus..nasib aku masih waras lagi..aku dengan rajinnyer, menutup lampu dan tdo utk 10 min..pas2 kene bersiap2 gi keje plak..

3 Responses so far.

  1. rilek la bro. hidup memang stail!

  2. sian lu....apa kata before tdo, lu cabuk starter n letak dlm kocek boxer lu....confirm tak leh on lampu tu

  3. ashi: yeah,hidup mmg stail!
    xalimx: emm,ok gak cadangan tu..akan dipertimbangkn :)

    About Me

    My Photo
    Katak Gergasi
    ermm...seekor katak yang suke melompat dan xsuke melompat parti. oppss..silap ;p
    View my complete profile

    Followers